Nijmeegse4Daagse

CarunyaMelisaJonas Johannis

Opgehaald

765
76% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

De klok tikt. Want ALS is een genadeloze en dodelijke ziekte. Daarom komen Carunya, Melisa&Jonas in actie! We hebben geen tijd te verliezen.

Via deze persoonlijke pagina willen we daarom graag bekendheid geven aan onze actie. Wij zullen als gezin alle drie deelnemen aan de Nijmeegse4daagse ofwel "The Walk of The World", van di 18 juli t/m vr 21 juli. Dit lijkt ons hét moment om hieraan het goede doel te verbinden en daarom te lopen voor de ALS Stichting!

Iedereen die oom Gertie en familie een warm hart toedraagt en ons kent, willen wij vragen om ons te helpen met een donatie. We hopen op deze manier samen een mooi bedrag op te halen voor de ALS Stichting.

Carunya (12) loopt als jeugddebutant de Nijmeegse4daagse 4×30km met team V-kids (fonds voor Vrede Veiligheid en Veteranen). Jonas loopt voor de 6e keer en mag als 60+ daarom ook 4x30km lopen en is daarmee tevens Carunya's begeleider tijdens de Nijmeegse4daagse. Melisa loopt voor de 5e keer de Nijmeegse4daagse en loopt 4x40km. 
Af en toe zullen we op een deel van de routes samen lopen en met de bedoeling om uiteindelijk op vrijdag 21 juli met z'n drieën de intocht over de Via Gladiola te lopen.
 
Momenteel trainen we wekelijks in de omgeving Nijmegen/ Arnhem op eigen routes of via eendaagse wandelevenementen.
We zullen zowel tijdens de Nijmeegse4daagse als in de voorbereiding van onze trainingen en wandelevents, korte berichtjes, foto's of filmpjes plaatsen zodat voor een ieder die dit leuk vindt, ons kan volgen.

 


Bekijk alle

De vierde dag: De dag van de Via Gladiola!

21-07-2023 | 21:44 Uur
Vanochtend voor de allerlaatste keer ging de wekker vroeg af en moesten Carunya, neef Dakota en Jonas om 06:15u bij de #Vteam-tent zijn. Er werd gewandeld door de prachtige Hatertse en Overasseltse Vennen richting Overasselt en Heumen. Het #Vteam was al wat verder vooruit en Carunya en Dakota maakten een pauze bij een grasveld in Nederasselt. Er zou regen op komst zijn maar dit was gelukkig niet zoveel. Vervolgens wilden Carunya en Dakota een stop houden onder het viaduct bij Heumen. In Malden werden ze, voordat ze aan de Via Gladiola begonnnen, fantastisch onthaalt op de Molukse uitrustplek van familie Ritawaemahu. Ze werden enorm goed verzorgd met drinken en lekkere versnaperingen. Neef Nino stopte een paar mooie gladiolen in de rugzak en de jongens kregen zelfs een kadootje met kaart en snoep. Hiermee konden ze niet anders dan glansrijk finishen over de Via Gladiola en hun felbegeerde Vierdaagse kruisje (koninklijke onderscheiding) in ontvangst nemen op de Wedren. Ook bij de ALS uitrustplek op de Wedren zijn Carunya en Jonas geweest en ontvingen zij gladiolen als dank voor hun fantastische inzet. Onze actiepagina sluiten we nog niet af omdat er mogelijk nog donaties zullen komen. Carunya en Jonas kijken terug op een mooie Nijmeegse4Daagse. Carunya heeft het 4Daagse-virus te pakken en wil volgend jaar weer, wellicht wederom met het #Vteam en voor een goed doel. Wij, Carunya, Jonas en Melisa willen via deze weg alle bekende maar ook de anonieme donateurs heel hartelijk bedanken voor jullie financiele support! Terima kasih banyak! Voor nu is het nagenieten en vooral uitrusten.  Veel liefs van ons!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer